Vítejte v internetovém obchodě Chci KOŠILE.cz!

Právě teď DOPRAVA ZDARMA! Po celé ČR až na vaši adresu. Úplně na všechno!

Ochrana osobních údajů

 

Při nakládání s daty se zavazujeme řídit zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů.

Prohlášení o ochraně osobních údajů.
Provozovatel internetového obchodu Chci KOŠILE.cz, společnost Textil Soldán s.r.o., prohlašuje, že veškeré získané osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000Sb. Údaje našich zákazníků jsou zabezpečeny proti jakémukoli zneužití a získání třetí stranou.
Jaké údaje shromažďujeme?
Pro uskutečnění obchodní transakce od Vás potřebujeme znát jméno (případně název firmy, IČ a kontaktní osobu), adresu (fakturační a dodací), telefonní a e-mailový kontakt. Dále pak evidujeme Vaše obchodní transakce u nás.
K čemu údaje slouží?
Pro uskutečnění obchodní transakce a dodání zboží na Vámi určené místo potřebujeme my i přepravce znát výše zmíněné údaje a případně s Vámi komunikovat. Svou registrací nebo odesláním objednávky nám udělujete souhlas k získání a zpracování těchto údajů, a to buď trvale nebo dočasně. Všechny ostatní informace o e-shopu Chci KOŠILE.cz jsou dostupné bez zadávání jakýchkoliv údajů - obchodní podmínky, návod jak nakupovat, ceny, popisy produktů, recenze atd.
Jak můžu osobní údaje změnit nebo smazat?
Po přihlášení do e-shopu Chci KOŠILE.cz můžete tyto údaje libovolně editovat či mazat. V případě, že chcete Vaši registraci zcela zrušit, stačí odeslat e-mail s žádostí na registrace@chcikosile.cz .
Můj košík

Košík je zatím prázdný.

Porovnat produkty

Nevybrali jste položky k porovnání.

Tipy a novinky
Kontaktujte nás
Možnosti dopravy
Poštovné ZDARMA při objednávce nad 1000 Kč!
  • Česká pošta
  • PPL
  • GLS

Možnosti platby
Přijímáme platby bankovním převodem, na dobírku i v hotovosti.
  • Platba dobírkou nebo v hotovosti